Alynbikeride.reismee.nl

Dag 3 vals plat en vals droog.

Gordijnen open: hoera! De zon schijnt! Shit, schoenen nog nat........dan maar met natte schoenen naar buiten het zonnetje in. Jammer, dat het maar 8 graden is. Fiets droog gemaakt en met een opgeruimd humeur vertrokken naar Mitzpe Ramon, 83 km. Het schoot lekker op, behalve voor Jehoeda en Joseph, die het presteerden om op 1 dag 4 lekke banden p.p. te krijgen. De eerste meteen al op de hoek. Alyn, de hond die ons geadopteerd heeft, is gewassen en gestreken en reist nu mee met de fietsenmaker als onze mascotte. In de hoop dat we vanaf nu geen hondenweer meer krijgen. Bij onze eerste pitstop konden we bij Aroma eindelijk, na 3 dagen, de echte geur van koffie opsnuiven en drinken! Vandaag eindelijk een berg op en af zonder tegenwind. Door de regen hebben we nu echte wadi's met water gezien. We hebben echte kamelen en neppers, van metaal, gezien. Na een heerlijke afdaling, kwam er een vals, vals plat, waardoor we extra genoten hebben van een heerlijke lunch. Met goed gevulde maag waren we in een vloek en zucht in Mitzepe Ramon. We werden even omgeleid om van het spectaculaire panoramische uitzicht van de "kleine" Machatez krater te genieten. Zie foto's

Reacties

Reacties

gerda

Heb zoveel bewondering voor jullie! Ik blijf de verhalen volgen! Marion...voor jou een dikke kus!

willy

ben ook zo trots op jullie, maar vooral op mijn lieve broertje John.............en mijn fanatieke lieve schoonzus Vera...........succes!!!!!!!!!!!!

Hsrold en Mara

Hey Toppers. Ben blij dat het weer zich ten goede heeft gekeerd. Zet 'm op. Wij zijn trots op jullie. Hopelijk geen lekke banden meer. Marja, Joeda, Suzy, Micha, Max en de rest, wij denken aan jullie.

Lea Tropp

Wat een prachtig humorvol verhaal dat laatste. wie schrijft er zo leuk?
Wat gaat er met de hond gebeuren? Mee met de bagage naar Holland.
Jullie zijn allemaal kanjers en heb groet bewondering voor jullie en natuurlijk in de eerste plaats voor Manja.

Erica

Wat fijn dat eindelijk geen regen en wind jullie reis begeleidden. Nu nog heerlijke temperaturen toegewenst.... Bij deze dus. Een hartelijke groet voor de dappere groep

Edith en Sander

Top zijn jullie allemaal!
Heel veel succes!
Xx

Lou Polak

Met bewondering jullie verslagen gelezen. Bij die lekke banden moest ik denken aan de tekst van Herman Finkers die vertelde dat hij een keer meedeed aan een triatlon maar zo'n pech had, 2 lekke banden, bij het zwemmen.... Keep up the good spirit !

Shulamit

Wat zijn jullie geweldig! Al die barre weersomstandigheden, lekke banden, ventiel stuk, enz. En dan toch 'gewoon' doorgaan. Succes donderdag met de laatste etappe. En als jullie in Jeruzalem aankomen schijnt vast de zon.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!